Prijavite se na Foto natječaj “Dobro je činiti dobro”

531

Udruga IKS poziva kreativce iz Sisačko-moslavačke županije
da se prijave na foto natječaj:

„Dobro je činiti dobro!“

Svrha natječaja je fotografijom prikazati Podizanje javne svijesti o gospodarskim i društvenim koristima volontiranja

Sudionici: svi fotografi/kinje amateri/ke i profesionalci/ke iz Sisačko-moslavačke županije.
Foto natječaj otvoren do 15. travnja 2015. godine.

Nagrade:
Po završetku foto natječaja stručni žiri će proglasiti apsolutnog pobjednika za najbolju fotografiju „Dobro je činiti dobro“ te će biti organiziran svečana dodjela nagrada.

Stručni žiri će odabrati deset najboljih fotografija koje će biti objavljene na službenoj internetskoj i facebook stranici Udruge IKS, tiskane u velikom formatu i izložene u četiri grada u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Nagrada za 1. mjesto po završetku foto natječaja je Samsung GALAXY Tab 3 lite koju je osigurao sponzor natječaja Lepton d.o.o. iz Siska.

Tema fotografije „Dobro je činiti dobro“ omogućuje autorima/cama široki kreativni izražaj. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Sisačko-moslavačke županije i prikazati neko dobro djelo kojim se pomaže pojedincu ili za opće dobro.

Kratko pojašnjenje uz temu natječaja:
Natječaj „Dobro je činiti dobro“ organiziramo u sklopu projekta “Zajednica sa srcem” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Udruga IKS a partneri su: Dom za starije i nemoćne osobe, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, udruga Pomoć starijim osobama, Dom za psihički bolesne odrasle osobe i Grad Petrinja. Projekt se provodi u suradnji sa srednjim školama u Petrinji, Glini, Topuskom i Hrvatskom Kostajnicom.

Kroz ovaj foto natječaj želimo povećati vidljivost volonterskog rada i podići javnu svijest o gospodarskim i društvenim koristima volontiranja.

foto-natjecaj-slika-web
Uvjeti i način predaje fotografija:

Svaki/a autor/ica može poslati do 3 fotografije u svakom krugu natječaja.
Fotografije se predaju isključivo online, na e-mail adresu [email protected]
Svaki/a autor/ica može poslati do 3 fotografije na natječaj.
Fotografije se predaju isključivo online, na e-mail adresu [email protected] Fotografije pristigle nakon 15.travnja neće biti prihvaćene za natjecanje.
Fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku. Foto montaže neće biti prihvaćene za natjecanje.
Fotografije moraju biti snimljene u 2015. godini. Fotografije nastale u ranijem periodu neće biti prihvaćene za natjecanje.
Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise.
Svaka fotografija treba imati kratki opis (gdje je snimljena, kada, što predstavlja…).
Natjecatelj/ica-autor/ica garantiraju da ne postoje prava trećih osoba i da će sve eventualne zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade. Natjecatelj/ica prepušta pravo reproduciranja, distribucije i predstavljanja javnosti fotografija poslanih na foto natječaj, Udruzi IKS i njezinim projektnim partnerima, sponzorima i medijima, u bilo kojem elektroničkom, tiskovnom ili drugom mediju u svrhu promidžbe volonterskog rada, te se za takvu uporabu odriče honorara u bilo kojem obliku i prava na potraživanje autorske naknade.

Za sve upite budite slobodni obratititi se na e-mail: [email protected]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime