PRIJEM NAJBOLJIH Najuspješniji učenici budućnost su Grada Velike Gorice

150

Uz mnogobrojne uspješne sportaše, Velika Gorica može se pohvaliti i brojnim odlikašima! Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je prigodno ugostio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola Grada Velike Gorice u školskoj godini 2021./2022, a ujedno tom prilikom istaknuo koliko nije lako biti među najboljima.

-To je čista kvaliteta i zapamtite da kvaliteta nikada ne dolazi sama od sebe. Kvaliteta nikada nije slučajna već je uvijek produkt minucioznog rada, velikog truda, odricanja, rada, reda i discipline. Tek nakon svih ovih komponenata dolazi kvaliteta koju vi imate i koju ste dokazali, poručuje ponosno Ačkar dodajući kako su ovi mladi ljudi budućnost grada.

-Kome ostaviti grad, ako ne nekome tko se već dokazao. A vi, za koju god srednju školu se odlučite, budite uvijek svjesni da vas vaša Velika Gorica treba i računa na vas. Čekamo vas i vaša Velika Gorica raste s vama dok vi rastete s njom, kazao je osnovnoškolcima gradonačelnik.

 

Nakon osnovnoškolaca, gradonačelnik se obratio i srednjoškolcima kojima je poručio kako moraju biti hrabri jer su pred njima, nakon završene srednje škole, veliki izazovi.

-Otvarate novi list, budite hrabri, ustrajni i nemojte se bojati života. Kada napravite i date sve od sebe, u kojem god smjeru krenuli, znat ćete da ne možete sebi prigovoriti i da se ste apsolutno gospodari svoje sudbine jer ste učinili sve što ste mogli. Odustajanja u životu nema i to zapamtite i sjetite se toga kada god vam je teško i poželite odustati, poručio je srednjoškolcima gradonačelnik i poželio sreću u novim obrazovnim izazovima.

-Želim vam da se ostvarite u kojem god pogledu poželite, a što se tiče nas, mi ćemo se svakako potruditi uvijek prepoznati vašu izvrsnost i određenim benefitom to i vratiti, dodao je Ačkar.

U ime svih učenika zahvalio se Leon Brnad iz Gimnazije Velika Gorica koji je poručio kako je zahvalan što je trud svih učenika prepoznat i nagrađen.

-Svima nam je drago i to je poticaj za naše daljnje usmjeravanje na fakultetima i naš daljnji trud u svim područjima života, kazao je Leon.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime