Primopredaja izvršne vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika i novoizabrane gradonačelnice Grada Petrinje

646

Službena primopredaja izvršne vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Darinka Dumbovića i nove gradonačelnice Grada Petrinje, Magdalene Komes, odvila se danas u prostoru izmještene Gradske uprave Grada Petrinje s početkom u 11 sati.

Podsjetimo kako su nedavno bili ponovljeni izbori u gradu Petrinji na biračkom broju 8. pa se primopredaja iz tih razloga oduljila.

Sad već službeno bivši gradonačelnik grada Petrinje stigao je u prostorije gradske uprave s buketom cvijeća za novoizabranu gradonačelnicu Magdalenu Komes te istoj čestitao, a onda je krenula službena primopredaja te sastanak, koji je trajao 15-ak minuta.

 

U izjavama za medije prvi se obratio dosadašnji gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović, a u počecima svog obraćanja kazao je kako sada svi problemi ostaju Magdaleni Komes, točnije kako ima kvalitetnu sinergiju politike iz grada Petrinje.

 

Novoizabrana gradonačelnica Magdalena Komes također se obratila te najavila detaljne analize i revizije, također naglasivši kako je stanje i prije potresa bilo teško pa će tako ova situacija zahtijevati veliko zajedništvo, kroz koje vjeruje kako će uspjeti ovaj grad izvući iz pepela.

 

Donedavni gradonačelnik, na iznenađenje svih, najavio je svoje povlačenje iz politike, barem za sada, naglasivši kako se želi posvetiti obitelji, svojim unucima.

Dok je s druge strane, gradonačelnica Magdalena Komes zahvalna svojim stranačkim kolegama koji su ju kao ženu prepoznali kao kandidatkinju, a na kraju je uspjela, i sve to je, smatra, dokaz kako Hdz nije neka konzervativna i zatucana stranka.

Također gradonačelnica dodaje koji će biti njezini prvi potezi, sada kao gradonačelnice, a više o svim potezima, kao i kompletnim izjavama Komes-Dumbović, pogledajte u videu kojim vam ovdje donosimo:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime