“Prljavo čišćenje”: Majka troje djece sat čišćenja naplaćuje i do 800 kuna

1189
Foto: Instagram

Claire O‘Connor je 35-godišnja majka troje djece koja je odlučila pokrenuti zanimljiv biznis nakon što je bila nezadovoljna uvjetima na prijašnjem poslu kada je radila kao sobarica u hotelu.

Pokrenula je svoju tvrtku “Fantasy Clean” koja se bavi čišćenjem, a ono što je posebno je to da svoje usluge pruža – gola!

Foto: Facebook

Usluge čišćenja naplaćuje ovisno o tome koliko je (ne)obučena. Cijena za čišćenje dok je potpuno gola je 850 kuna po satu, samo toplesje 750 kuna, a čišćenje u kostimu ili donjem rublju je 660 kuna. Nakon što krene više zarađivati, planira proširiti svoj posao i zaposliti još žena i muškaraca, prenosi The Sun.

VEZANE VIJESTI
Izazvao nesreću vozeći ukradeni auto, nije mogao vjerovati koga je udario

Njen suprug je prvo mislio da se šali, ali sada je potpuno prihvatio njezin posao. Za The Sun je rekla kako je prvi susret s klijentom pomalo neugodan, ali već drugi put je lakše.

Foto: Facebook

Za klijente je sastavila i kratke upute: “Neće biti nikakvih nedopuštenih poslova. Nema dodirivanja ni slikanja, a u obzir ne dolaze ni ekstra usluge. Dođem, odradim svoj posao i odem”.

Mišljenja javnosti su podijeljena. Neki to smatraju prostitucijom i da takav posao treba zakonom zabraniti, dok neki ne vide ništa loše u tome, već naprotiv, hvale ideju mlade majke.

VEZANE VIJESTI
VIDEO (Bes)korisni trikovi kako olakšati kampiranje

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here