Projekt “Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti” primiče se svome kraju

146

U prostoru Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Sisak u četvrtak, 14. siječnja održan je partnerski sastanak u okviru projekta „Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti“. Naime, nakon uspješno provedenog projekta „P4P – Partnerstvo za razvoj“ od strane Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA, daljnje jačanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije nastavljeno je provedbom projekta „Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti“.
Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak, koji je projekt prijavio na natječaj  „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II“, u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.
Projekt se provodi na području Sisačko-moslavačke županije u trajanju od 12 mjeseci, od 26. veljače 2015. do 25. veljače 2016. godine. U kojoj je fazi projekt i koja su očekivanja od početka realizacije, rekla je Štefica Tominović, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnom uredu Sisak

TON

Glavni partner Projekta je Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA. Koja su nadanja, u ime pokretača mišljenje je rekla zamjenica župana Sisačko-moslavačke županije Anita Sinjeri-Ibrišević

TON

Ukupna vrijednost projekta je 26.486,13 €, a sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda iznosi 23.925,81 €, odnosno 90,33% ukupne vrijednosti projekta.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here