Pronađeno tijelo jednog od dvojice nestalih Karlovčana

Tijelo muškarca za kojim se tragalo od 17. listopada pronađeno danas u rijeci Korani

530
PU karlovačka

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Karlovac našli su danas u rijeci Korani, u naselju Mostanje, tijelo 50-godišnjaka za kojim se tragalo od 17. listopada, izvijestila je karlovačka Policijska uprava.

Danas oko 12.30 sati pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Karlovac u rijeci Korani u blizini mosta u izgradnji u naselju Mostanje pronašli su tijelo 50-godišnjaka za kojim se je tragalo od 17. listopada. Na mjestu događaja slijedi očevid.

Podsjećamo, 17. listopada na ušću rijeke Korane i Mrežnice u Karlovcu prevrnuo se čamac u kojem su se nalazila tri muškarca od kojih je jedan isplivao dok se za dvojicom tragalo u proteklim danima. S ciljem pronalaska nestalih muškaraca od trenutka dojave o događaju organizirana je potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac i policijski službenici Policijske uprave karlovačke. Također, s ciljem pronalaska još jednog nestalog muškarca poduzimat će se potrebne mjere i radnje radi njegova pronalaska.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime