PU SISAČKO MOSLAVAČKA: Vozio gotovo 100km/h brže od dopuštenog

U subotu oko 18.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, uočen je osobni automobil kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 194 km/h upravljao 40-godišnji državljanin BiH.

662

U subotu, 12. siječnja oko 18.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, u prometnom prekršaju uočen je osobni automobil marke Alfa Romeo, kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 194 km/h upravljao 40-godišnji državljanin BiH i to na dijelu autoceste na kojemu je zbog radova brzina kretanja ograničena na 100 km/h. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna, te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

VEZANE VIJESTI
Unatoč kaznama, na autocesti A3 i dalje se vozi prebrzo

Istoga dana oko 9 sati u mjestu Perna, na području Topuskog, policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 40-godišnji vozač i to prije stjecanja prava na upravljanje te nije imao prometnu dozvolu od auta. Zbog počinjenih prometnih prekršaja isti će biti prijavljen nadležnom sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here