PU SISAČKO MOSLAVAČKA: Vozio gotovo 100km/h brže od dopuštenog

U subotu oko 18.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, uočen je osobni automobil kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 194 km/h upravljao 40-godišnji državljanin BiH.

644

U subotu, 12. siječnja oko 18.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, u prometnom prekršaju uočen je osobni automobil marke Alfa Romeo, kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 194 km/h upravljao 40-godišnji državljanin BiH i to na dijelu autoceste na kojemu je zbog radova brzina kretanja ograničena na 100 km/h. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna, te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Istoga dana oko 9 sati u mjestu Perna, na području Topuskog, policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 40-godišnji vozač i to prije stjecanja prava na upravljanje te nije imao prometnu dozvolu od auta. Zbog počinjenih prometnih prekršaja isti će biti prijavljen nadležnom sudu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here