RANJAVANJE LOVCA KOD LIPOVLJANA: Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim muškarcem.

434

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim muškarcem, zbog sumnje u kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, počinjeno na štetu 64-godišnjeg muškarca.

Naime, istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u petak, 11. siječnja u prijepodnevnim satima u lovištu kod mjesta Kraljeva Velika, na području općine Lipovljani, sudjelovao u organiziranom i prijavljenom lovu te su se on i oštećeni 64-godišnji lovac nalazili na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara. U jednom trenutku 58-godišnjak je iz lovačkog karabina pucao u divlju svinju, koju je promašio te je puščano zrno pogodilo 64-godišnjaka u natkoljenicu.

VEZANE VIJESTI
Jeste li ga vidjeli? Policija traga za nepoznatim počiniteljem

Oštećenom je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život. Alkotestiranjem osumnjičenog je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola, te mu je oduzeto oružje s kojim je sudjelovao u lovu.

Zbog navedenog kaznenog djela protiv 58-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here