Sisački bejzbolaši porazom zaključili prvi dio prvenstva

107

U nedjelju 6. rujna 2015. bejzbolaši Sisak storksa odigrali su posljednju utakmicu prvog dijela ovogodišnjeg Prvenstva.
Na svom igralištu “The nest” u sisačkoj Vrbini ugostili su ekipu Medvednice iz Zagreba koja je 13:0 bila bolja od domaćina.
Pobjedom u Sisku Medvednica se izjednačila na tablici s varaždinskom Vindijom te će te dvije ekipe u srijedu u Karlovcu igrati “majstoricu” za 4. mjesto koje vodi u doigravanje za prvaka.
Storksi su ostali na 7. mjestu i s te pozicije su trebali u doigravanje za plasman od 5. do 8. mjesta. Kako su već ranije ekipe Novi Zagreb i Grabrik najavile da nisu u mogućnosti igrati doigravanje toj odluci pridružila se i ekipa Sisak storksa.
Nažalost, cijela ovogodišnja sezona Siščana svela se na igranje sa “skrpanom” ekipom. Vrlo je teško igrati protiv ekipa koje u svojim redovima imaju profesionalce, igrače i trenere i vjerojatno je došlo vrijeme da i BK Sisak storks napokon dobije trenera i igrače koji neće biti volonteri. Kvaliteta igrača koju imaju Siščani dovoljna je da bi se mogli boriti za sredinu tablice a dolaskom dva tri igrača, možda iz USA vjerojatno bi Sisak digli i u borbu za ozbiljniji plasman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here