Sisački policajci srebrni u grapplingu

U finalu su tijesno izgubili od ATJ Lučko

717
Foto: PU sisačko-moslavačka

U petak, 22. travnja u sportskoj dvorani Osnovne škole „Ante Starčević“ u Lepoglavi održano je Sportsko natjecanje u grapplingu.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Grappling je hrvačka borilačka vještina koja objedinjuje sve borilačke sportove bez udaraca (hrvanje, jiu-jitsu, judo, sambo itd.). Cilj borbe je natjerati protivnika na predaju polugom ili gušenjem. Grappling je kombinacija više borilačkih sportova pa je samim time broj tehnika koje se koriste iznimno velik. U slučaju da niti jedan borac ne uspije natjerati drugog na predaju, pobjednik se određuje prema broju bodova.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Na natjecanju su sudjelovali službenici i službenice pravosudne policije Uprave za zatvorski sustav i probaciju i Sektora osiguranja pravosudnih tijela Ministarstva pravosuđa i uprave, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Među mnogobrojnim natjecateljima i Policijska uprava sisačko-moslavačka je imala svoje predstavnike u ovom iznimno atraktivnom borilačkom sportu. Policijsku upravu sisačko-moslavačku su predstavljali pripadnici Interventne jedinice policije u sastavu Nikola Tomić, Andreo Kolić i Leonard Dujmović, dok ih je ponosno s tribina bodrio zamjenik načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke, Dubravko Smolčić.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Oni su svojom borbenošću i znanjem ušli u finale u kojem su tijesno izgubili od pripadnika ATJ Lučko te tako osvojili izvrsno drugo mjesto i srebrnu medalju.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno policijskim službenicima naše Policijske uprave na ostvarenom rezultatu u ovom sportskom natjecanju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime