Sisačko-moslavačka županija u UNICEF-ovom projektu “Izjednači”

905

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić nazočio je danas u objektu Različak Dječjeg vrtića Sisak Stari predstavljanju projekta „Izjednači“ kojeg u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom provode Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu i Ured UNICEF-a za Hrvatsku.
Projekt „Izjednači“ provodi se s ciljem unapređenja sustava podrške djeci s teškoćama u razvoju najranije dobi (od rođenja do 6 godina) u njihovim lokalnim zajednicama. Dio je UNICEF-ovog programa ‘Igraj za naše boje’, a provodi se od ožujka do listopada u Šibensko-kninskoj, Sisačko-moslavačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Predsjednica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Marta Ljubešić izrazila je zadovoljstvo što se Sisačko-moslavačka županija uključila u ovaj projekt u koji je do sad uloženo preko 2 milijuna kuna te naglasila kako im je cilj kroz sljedeće dvije godine ostvariti još veći napredak u njegovom provođenju…

TON

Đurđica Ivković, programska voditeljica UNICEF-a zahvalila je županu Žiniću na podršci…

TON

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić zahvalio se UNICEF-u na dosadašnjim projektima kojima su pomogli Sisačko-moslavačkoj županiji na različitim razinama te istaknuo je kako županija, ali i on osobno daje apsolutnu potporu ovom projektu…

TON

Za stručnjake koji rade s djecom s teškoćama u razvoju kao i za predstavnike županije ovom je prilikom održana edukativna radionica pod nazivom ‘Obitelji usmjeren pristup u ranoj intervenciji u djetinjstvu’. Kako bi rana intervencija urodila plodom, povezanost svih sustava izuzetno je važan je čimbenik– zaključeno je na predstavljanju projekta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime