SISAK: 27-godišnjak upravljao automobilom sa 2,29 promila alkohola!

Pola sata iza ponoći u nedjelju, 10. ožujka, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil sisačkih registracija

655

Tijekom petka i subote, 8. i 9. ožujka, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac policijski službenici su s policijskim vozilom „presretačem“ u prometnom prekršaju uočili i zaustavili četiri osobna automobila stranih registracijskih oznaka (tri Mercedesa i jedan BMW), kojima su brzinama većim od 200 km/h upravljala tri državljana BiH i jedan državljanin Slovenije. Utvrđene brzine redom su iznosile 201 km/h, 210 km/h, 223 km/h i 229 km/h, a vozačima su zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine na autocesti izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 3000 kuna, te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Pola sata iza ponoći u nedjelju, 10. ožujka, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,29 promila upravljao 27-godišnji vozač. Uhićen je i do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, nakon čega je uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Sisku, Prekršajni odjel u Petrinji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime