SISAK Građani ponovno mogu dovoziti otpad u reciklažno dvorište

Nakon nekog vremena u kojem je zbog situacije s koronavirusom bilo zatvoreno, ponovno je otvoreno reciklažno dvorište u Zvonimirovoj ulici

2542
Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Nakon nekog vremena u kojem je zbog situacije s koronavirusom bilo zatvoreno, ponovno je otvoreno reciklažno dvorište u Sisku. Gospodarenje otpadom Sisak je obavijestilo kako se ponovno za građane otvara reciklažno dvorište, a nastavlja se i odvoz granja nastalog orezivanjem voćaka, ukrasnog drveća i grmlja (biootpada), prema ranije zaprimljenim prijavama.

Podsjetimo, novouređeno reciklažno dvorište u Sisku nalazi se na lokaciji ispod Mosta Gromova u Zvonimirovoj ulici.

U njega građani mogu dovoziti sav kućni otpad, papir, metal, staklo, plastiku, tekstil, glomazni otpad, automobilske gume, masti i ulja, boje, deterdžente, baterije, akumulatore, elektroničku i električnu opremu, kućni građevinski otpad pa čak i ‘problematični’ otpad. Budući da su količine otpada po domaćinstvu ograničene djelatnici GOS-a će voditi evidenciju o predanim količinama.

Radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Zvonimirovoj ulici je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime