SISAK Mladić uhićen zbog višestrukih kaznenih djela

Pričinio materijalnu štetu u visini 55.000 kuna

90
Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog počinjenih više kaznenih djela. Naime, njega se sumnjiči da je u razdoblju od 2. kolovoza do 8. rujna, u Sisku, Aleja Vlade Janića Cape, na mostu, iščupao reflektirajuće dijelove sa znakova koji služe za sigurnost prometa, a postolja postavljao po sredini kolničkih traka kojom prilikom je došlo do oštećenja 13 osobnih vozila.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je u razdoblju od 12. do 14. siječnja, u Petrinjskoj ulici u Sisku, iz rezervoara teretnog vozila ukrao oko 500 litara goriva.

Isto tako, utvrđeno je da je 9. ožujka, u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, zapalio spremnik za otpad, dok je 10. ožujka u ulici Matije Gupca i na Trgu grada Heidenheima u Sisku zapalio još tri spremnika za otpad.

Nadalje, u vremenskom razdoblju od 29. ožujka do 19. kolovoza, u Ulici Braće Kavurić u Sisku, iz hodnika stambenih zgrada je ukrao 14 protupožarnih aparata i oštetio 10 poštanskih sandučića.

Sumnjiči ga se da je i 30. ožujka u jutarnjim satima, u Ulici Tina Ujevića u Sisku, metalnim kontejnerom namjerno oštetio više parkiranih osobnih vozila.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 55.000 kuna.

Zbog počinjena četiri oštećenja tuđe stvari, dvije krađe, teške krađe i ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom, uz kaznenu prijavu bit će predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here