SISAK: Počinjene krađe bicikla i parfema

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, i to na području Siska, zabilježene su dvije krađe koje su počinili nepoznati počinitelji...

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, i to na području Siska, zabilježene su dvije krađe koje su počinili nepoznati počinitelji. Na području Sunje, vikom i galamom, počinjeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Prijavljene su dvije prometne nesreće, obje na području Siska. U jednoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u drugoj nesreći nastala samo materijalna šteta.

Iz trgovine ukradeno 11 parfema

Policiji je prijavljena krađa, počinjena 27. siječnja oko 14 sati u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Sisku. Tamo je nepoznati počinitelj ukrao 11 parfema, ukupne vrijednosti 1888 kuna.

Iz stambene zgrade ukraden bicikl

S ponedjeljka na utorak, 11./12. veljače, u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, nepoznati počinitelj je iz ulaza stambene zgrade ukrao zaključani bicikl. Oštećeni 19-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 3500 kuna, te je od njega zaprimljena kaznena prijava zbog krađe. Za počiniteljem se traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here