SISAK: Počinjene krađe bicikla i parfema

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, i to na području Siska, zabilježene su dvije krađe koje su počinili nepoznati počinitelji...

214

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, i to na području Siska, zabilježene su dvije krađe koje su počinili nepoznati počinitelji. Na području Sunje, vikom i galamom, počinjeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Prijavljene su dvije prometne nesreće, obje na području Siska. U jednoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u drugoj nesreći nastala samo materijalna šteta.

Iz trgovine ukradeno 11 parfema

Policiji je prijavljena krađa, počinjena 27. siječnja oko 14 sati u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Sisku. Tamo je nepoznati počinitelj ukrao 11 parfema, ukupne vrijednosti 1888 kuna.

VEZANE VIJESTI
Krali drva i nezakonito ih stavljali u promet

Iz stambene zgrade ukraden bicikl

S ponedjeljka na utorak, 11./12. veljače, u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, nepoznati počinitelj je iz ulaza stambene zgrade ukrao zaključani bicikl. Oštećeni 19-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 3500 kuna, te je od njega zaprimljena kaznena prijava zbog krađe. Za počiniteljem se traga.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here