SISAK U ponedjeljak COVID testiranje

Testiranje na uputnicu ili na osobni zahtjev uz plaćanje

890

U ponedjeljak 5. travnja uzimat će se uzorci za PCR testiranje , brze antigenske i serološke testove u kontejneru pokraj bazena u vremenu od 7:30 do 10 sati.

Brzi antigeni test na SARS-CoV 2 virus radit će se svaki radni dan od 9.00 do 10 sati u kontejneru iza bazena u Sisku.

Test se može napraviti na uputnicu ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena je 125 kn.
Nalazi su gotovi isti dan i šalju se liječniku koji je uputnicu poslao, na e-mail pacijenta (ukoliko želi) ili se osobno podižu na istom mjestu u 11 sati.

Uzimanje brisa nazofarinksa za PCR na SARS-CoV 2 virus radi se svaki radni dan u kontejneru pokraj bazena od 7.30 do 9.30 sati (isključivo na crvenu uputnicu).

Uzimanje brisa nazofarinksa za PCR na SARS-CoV 2 virus u Petrinji, ne obavlja se više u kontejneru u Kotvi, nego u kontejneru pokraj laboratorija (Lopašićeva ulica) svaki radni dan od 8 do 9 sati (isključivo na crvenu uputnicu).

Brzi antigeni test na SARS-Cov 2 virus radi se svaki radni dan od 8 do 9 sati u kontejneru pokraj laboratorija u Petrinji (Lopašićeva ulica).

Brzi antigeni test se može napraviti na uputnicu ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena je 125 kn.

Nalazi su gotovi isti dan i šalju se liječniku koji je uputnicu poslao, na e-mail pacijenta (ukoliko želi) ili se osobno podižu na istom mjestu u 12 sati.

Radi se serološko testiranje na SARS-CoV 2 virus. Kvalitativnim brzim imunokromatografskim testom određuje se prisutnost IgM i IgG protutijela.
Cijena testa je 170 kn.

Za test se potrebno naručiti na broj telefona 044/815-109.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime