Siščani na Tržnici dobrote prikupljali donacije za potrebite građane

206

Jutros je na sisačkoj tržnici Kontorba održana humanitarna akcija Tržnica dobrote, koju je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa organizirala Gradska tržnica Sisak.

Kako je pojasnila direktorica Tržnice Adelina Ivković, ideja je došla spontano, no želja im je da akcija postane tradicionalna pa će tako Tržnicu dobrote organizirati svaku posljednju subotu u mjesecu. Dodala je da je akcija organizirana s ciljem da se pomogne potrebitima, a za njih su danas prikupljali donacije u hrani, odjeći, školskom priboru i higijenskim potrepštinama….

VEZANE VIJESTI
AKTUALNO Određuju li glasovi na izborima parcijalni razvoj grada?

TON 

Sve prikupljeno u današnjoj akciji Tržnica dobrote, kako je rekao ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Sisak Igor Čičak, proslijedit će u Socijalnu samoposlugu koja će u ponedjeljak biti otvorena na tržnici u Capragu…

TON 

Čičak je dodao da će se potrepštine, osim na Tržnici dobrote, prikupljati i na druge načine. Tako su u trgovačkim centrima već postavljene košare u koje svaki građanin može staviti namirnicu za koju smatra da bi mogla pomoći, a svi koji žele dati svoje donacije mogu se javiti i u Gradsko društvo Crvenog križa Sisak u Tomislavovoj 19.

VEZANE VIJESTI
Brži, jeftiniji i efikasniji sustav u korist svih građanki i građana

Tržnicu dobrote danas je posjetio i zamjenik sisačke gradonačelnice Vlado Andučić…

TON 

Dodajmo kako su se akciji Tržnica dobrote danas pridružili i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak „, HNK Segesta, ŠPK Bellus, Udruga invalida rada Sisak, Damir Kukuruzović , Udruga povrćara SMŽ „ Vrt „ te OPG-ovci obrtnici i brojni kupci i posjetitelji Gradske tržnice Sisak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here