SMŽ Vikend rekorder zaustavljen u Repušnici

Zaustavljen bez vozačke dozvole pet minuta nakon ponoći

273
Foto: MUP ilustracija

U subotu, 4. rujna, oko 22 sata, u Novoselskoj ulici u Sisku, osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,09 promila upravljao je 62-godišnjak s područja Sunje. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, kotačima zahvatio bankinu, izgubio nadzor nad vozilom te se nastavio kretati odvodnim kanalom gdje se i zaustavio. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U nedjelju, 5. rujna, oko 21.30 sati, u mjestu Lekenik, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2 promila upravljao 49-godišnjak iz Lekenika. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U ponedjeljak, 6. rujna, pet minuta poslije ponoći, na kutinskom području u mjestu Repušnica, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,42 promila i za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola upravljao 36-godišnjak s područja Kutine. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je te će tijekom današnjeg dana biti doveden nadležnom

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime