Športsko ribolovna udruga Bjelka iz Sunje osvojila naslov državnog prvaka!

481
bty

Športsko ribolovna udruga Bjelka GME iz Sunje osvojila je naslov državnog prvaka u ribolovu, u disciplini Lov ribe udicom na plovak!

Liga HŠRS odvijala se kroz 12 kola, a sudjelovalo je 12 ekipa.

Ekipa Bjelke je osvojila naslov uvjerljivom pobjedom s 28 negativnih bodova ispred ekipe ŠRK Varaždin iz Varaždina (49 bodova) i trećeplasirane ekipe SRD TSH iz Čakovca (62 boda). Pojedinačni prvak Hrvatske postao je natjecatelj Bjelke Domagoj Ceković iz Siska, a viceprvak je također član ekipe iz Sunje Dejan Vondrak iz Pakraca. Uz spomenutu dvojcu za ekipu su nastupali još Dino Hrenar iz Petrinje koji je osvojio ukupno šesto mjesto pojedinačno i Mario Pejaković iz Nove Gradiške koji je osvojio deseto mjesto pojedinačno.

Vodstvo ekipe činili su Zdravko Vrbanek, Ivica Ceković i Zvonko Pejaković. Ovo je izniman uspjeh ekipe Bjelke GME iz Sunje čime su ostvarili pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu u ribolovu za klubove koje se iduće godine održava u Srbiji (Novi Sad).

Također Domagoj Ceković, Dejan Vondrak i Dino Hrenar plasirali su se u reprezentaciju Hrvatske u lovu ribe te će nastupati dogodine na svjetskom prvenstvu nacija u Italiji.

Ekipa Bjelke GME iz Sunje najtrofejnija je ekipa Hrvatske u sportskom ribolovu te su u posljednje četiri godine naslov prvaka države osvojili tri puta, a ovo je osmi naslov ukupno.

Poželimo ekipi dobar ulov i ostvarivanje dobrog rezultata na predstojećem svjetskom prvenstvu uz ribički pozdrav BISTRO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here