Srušio se nasred ceste, a onda ga jutros pregazio automobil

415
ILUSTRACIJA 18.08.2011., Nova Bukovica, Slatina - Na drzavnoj cesti D2 u sredistu Nove Bukovice veceras oko 20.40 sati pronadjeno je mrtvo tijelo F.S. (58) koji je preminuo uslijed teskih ozljeda glave. Jos se ne zna da li je uzrok smrti prometna nesreca ili pad pjesaka koji je cestu prelazio uz pomoc stapa. rPhoto: Maja Santosi/PIXSELL

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u subotu oko pet sati ujutro na gradskoj prometnici u Zvonimirovoj ulici, a dosad je utvrđeno je da se srušio pri prelasku ceste i ostao ležati na kolniku, nakon čega je na njega naletjelo osobno vozilo, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Iz policije navode da vozač osobnog vozila nije napustio mjesto nesreće te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti i činjenica.

Kako se doznaje iz operativnog dežurstva PU primorsko-goranske, policija je dojavu o tijelu na četverotračnoj prometnici u blizini pješačkog prijelaza kod Zapadnog trgovačkog centra dobila oko pet sati, a na mjesto događaja došlo je i vozilo Hitne pomoći.

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi utvrđivanja njegova identiteta i točnog uzroka smrti.

Očevid je završen, a promet Zvonimirovom ulicom je uspostavljen u 8,35 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime