Što sve neće izmisliti? Amerikanci čiste školjku s Trumpovom glavom

480

Amerikanci su odlučili na kreativan način pokazati što misle o Donaldu Trumpu, 45. po redu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država i tako osvojili društvene mreže.

Napravili su četku za toalet s ‘čupavom kosom’, odnosno kraju ručke četke za toalet smjestili su Trumpa obučenog u plavo odijelo s crvenom kravatom.

Uz četku navode i njen slogan “Make Your Toilet Great Again!” po uzoru na Trumpovu popularnu rečenicu iz predsjedničke kampanje “Make America Great Again” – Učinimo Ameriku ponovno sjajnom.

 

View this post on Instagram

 

Make toilet great again 😂 Link in bio ➡ @brushtrumptoilet #toiletbrush #trumptoiletbrush #trumpmemes #trumphaters #berniesanders

A post shared by trump toilet brush (@brushtrumptoilet) on

Amerikanci su toliko oduševljeni ovom četkom da je potražnja veća od ponude.

No, nije to njima prvi put da su Trumpu dodijelili ‘počasno mjesto’ u wc-u. Naime, do sada su imali priliku kupiti toaletni papir u boji s licem Donalda Trumpa na svakom kvadratu tijekom cijele role. I toalet papir nosi svoj slogan “Make Toilet Paper Great Again”.

U opisu proizvoda navode da su Trumpove role ‘meke i apsorbirajuće, troslojne, 200 listova po roli: Može vam poslužiti kao poklon, ili kao običan toaletni papir!

screenshot: amazon

Toaletni papir prodaje se i u klasičnoj crno-bijeloj boji i u boji u pakiranju od tri role papira.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here