Što sve neće izmisliti? Amerikanci čiste školjku s Trumpovom glavom

481

Amerikanci su odlučili na kreativan način pokazati što misle o Donaldu Trumpu, 45. po redu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država i tako osvojili društvene mreže.

Napravili su četku za toalet s ‘čupavom kosom’, odnosno kraju ručke četke za toalet smjestili su Trumpa obučenog u plavo odijelo s crvenom kravatom.

Uz četku navode i njen slogan “Make Your Toilet Great Again!” po uzoru na Trumpovu popularnu rečenicu iz predsjedničke kampanje “Make America Great Again” – Učinimo Ameriku ponovno sjajnom.

 

View this post on Instagram

 

Make toilet great again 😂 Link in bio ➡ @brushtrumptoilet #toiletbrush #trumptoiletbrush #trumpmemes #trumphaters #berniesanders

A post shared by trump toilet brush (@brushtrumptoilet) on

Amerikanci su toliko oduševljeni ovom četkom da je potražnja veća od ponude.

VEZANE VIJESTI
Facebook jača privatnost korisnika, ukinuo više desetaka tisuća aplikacija

No, nije to njima prvi put da su Trumpu dodijelili ‘počasno mjesto’ u wc-u. Naime, do sada su imali priliku kupiti toaletni papir u boji s licem Donalda Trumpa na svakom kvadratu tijekom cijele role. I toalet papir nosi svoj slogan “Make Toilet Paper Great Again”.

U opisu proizvoda navode da su Trumpove role ‘meke i apsorbirajuće, troslojne, 200 listova po roli: Može vam poslužiti kao poklon, ili kao običan toaletni papir!

screenshot: amazon

Toaletni papir prodaje se i u klasičnoj crno-bijeloj boji i u boji u pakiranju od tri role papira.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here