Svečano i veselo uz 25. rođendan Vatroprometa

U Desnom Trebarjevu obilježeno četvrt stoljeća uspješnog poslovanja zagrebačke tvrtke

583

Vatropromet je osnovan krajem 1994. kao trgovinsko poduzeće čiji je glavni predmet poslovanja razvoj, uvoz i prodaja vatrogasne i zaštitne opreme. Vrlo brzo postao je broj 1 u svojoj branši u Hrvatskoj, a već godinama spada među 3% najznačajnija poslovna subjekta u državi. Velika proslava 25. obljetnice uspješnog rada održana je u Desnom Trebarjevu, gdje je osnivač tvrtke i direktor Nenad Radojčić naglasio odličnu poslovnu suradnju s vatrogascima: “A u posljednjih pet godina surađujemo dobro i s vatrogascima iz Bosne i Hercegovine. Vatrogasci trebaju svu zaštitnu i vatrogasnu opremu. U posljednje vrijeme to je najviše osobna vatrogasna oprema, a aktualna je oprema za poplave.”

Nije slučajno ova obilježba održana upravo u Desnom Trebarjevu, pojasnio je predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije Mijo Brlečić: “Pošto je direktor već 22 godine naš član, njegova želja je bila da ovu visoku obljetnicu obilježimo u Desnom Trebarjevu. Ovdje će biti prisutno više od 700 vatrogasaca. Ideja mu je bila da svi gosti budu vatrogasci i da svi dođu u odorama, što se i dogodilo. Pokroviteljica je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.”

Supokrovitelji proslave bili su DVD Desno Trebarjevo, Općina Martinska Ves i Sisačko-moslavačka županija, u čije je ime proslavi nazočio zamjenik župana Roman Rosavec: “Jako dobru suradnju imamo s vatrogascima iz cijele naše županije, a napose s gospodinom Radojčićem koji je ne samo prijatelj Sisačko-moslavačke županije nego i svih vatrogasnih društava s područja županije. Čovjek koji je sav svoj život uložio u suradnju s vatrogascima i gotovo sam siguran da nema niti jednog dvd-a na području Sisačko-moslavačke županije gdje tvrtka Vatropromet nije ostavila svog traga. Sretni smo i ponosni što dajemo dobru suradnju s jednim tako plemenitim čovjekom koji je uspio učiniti sve dobro u današnjim okolnostima.”

Rosavec je izrazio nadu da će se suradnja Vatroprometa s vatrogascima u Sisačko-moslavačkoj županiji nastaviti te svim vatrogascima zahvalio na njihovom plemenitom djelu, naročito posljednjih tjedana kada su pokazali da su najorganiziranija skupina pri obrani od poplava.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here