Tko je tu lud?! Rugao se policiji jer ga nisu ‘uhvatili’, pa završio u zatvoru

364

19-godišnji Nicholas Jones iz Floride mogao je s društvom podijeliti da ga policija nije uspjela zaustaviti čak pet puta u istom danu, te je prošao bez kazne…

No, NE!

On je to odlučio podijeliti s vlastima. Naime, 19-godišnjak je oko sat vremena nakon događaja nazvao 911, broj za hitne slučajeve u SAD-u kako bi ih pitao “Za što vas plaćamo?”

Policiju je izvrijeđao kazavši da je nesposobna jer ga nije uspjela uhvatiti nakon što im je pobjegao tijekom cestovne kontrole. Ispričao je da je pobjegao 4. svibnja kada ga je policajac zatražio da se zaustavi na ugibalištu u okrugu Saint Johns, na sjeveroistoku Floride.

Voliš kuhati?

Osoba koja je odgovorila na njegov poziv zamolila je da objasni o čemu se radi, na što je on kazao: “Policajac je u mene uperio svjetla, stao je iza mene, i u trenutku kada je hodao prema mom automobilu, ja sam skrenuo i prošao pored njega”.

Računajući da je policajac zapisao njegove registarske oznake, bio je nemalo iznenađen shvativši da je vozeći se dalje prošao kraj četiri policajca koji nisu učinili ništa.”Šta uopće radite?”, upitao je.

Njegov je poziv ipak identificiran i Jones je dan kasnije uhićen pod optužbom za opasnu vožnju, bježanje od službene osobe i zlouporabu hitnog broja.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here