Tko laže, a tko istinu govori? Glogoški demantirao Milanovića

72

U jučerašnjem intervjuu premijer Zoran Milanović dao je naslutiti okolnosti susreta u Banskim dvorima, koje pak Glogoški demantira.

“Sada ću reći nešto o čemu šutim već dva mjeseca jer štitim dostojanstvo osobe. Vođa ljudi koji prosvjeduju već nekoliko mjeseci na Savskoj cesti Đuro Glogoški i njegova supruga bili su ovdje 30.10. prije sjednice Vlade. Dakle, 12 dana nakon početka prosvjeda u Savskoj”, rekao je Milanović te dodao kako ga je Glogoški molio da to ne kaže: “Htio je razgovarati i ja sam ga primio”.

VEZANE VIJESTI
MILANOVIĆ PROTIV EURA Kuna, kakva je - takva je, naša je

Premijer je objasnio kako je prosvjed branitelja HDZ-ovo maslo i dodao:

“To je sve pozornica. Dakle, oni zajedno s dijelom biskupa brane naš glupi narod koji je izabrao nenarodnu vlast od te iste nenarodne vlasti. I to je sve dio predstave. To je sinopsis i scenarij HDZ-a za predsjedničke izbore. I gledamo rasplet”

“Primljen je službeno u Ured predsjednika Vlade. Razgovarali smo više od sat vremena. Rekao sam mu: ‘Pomozite mi da vam ugodimo’ To nisu poštene namjere. Nakon što smo povukli dva zakona iz Sabora, samo da im taktički pomognemo, oni su ostali tamo da bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-­ovom predsjedničkom kandidatkinjom” rekao je Milanović.

VEZANE VIJESTI
Na požarište u Andraševac stigli premijer i ministar unutarnjih poslova

Đuro Glogoški, organizator braniteljskog prosvjeda ispred resornog ministarstva u Savskoj 66, pak tvrdi da je premijer zvao njega na razgovor, te je najavio press konferenciju za ponedjeljak u 11 sati na kojoj će otkriti više o slučaju.

 

Foto: Goran Mehkek – CROPIX / FAH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here