Tony Cetinski predstavlja novi singl ‘Mjesečar’

735
Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Tony Cetinski ovih dana svojoj brojnoj publici diljem regije poklanja najljepši poklon – novi singl naziva ‘Mjesečar’ u izdanju HIT Recordsa.
U godini kada Tony slavi dvadeset i pet godina svoje karijere publika će imati prilike uživati u još jednom velikom hitu. Nakon uspješnih singlova, ‘Krik’, ‘Žena nad ženama’ i brojnih drugih koji su posljednjih mjeseci ‘pomeli’ radijski eter i top ljestvice diljem regije, pred obožavateljima je nova glazbena poslastica.
” Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako u finalu zvuči pjesma ‘Mjesečar’. Nadam se da će se svidjeti štovateljima moje glazbe, kao što se meni svidjela na prvo slušanje. Pjesmu ‘Mjesečar’ posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose.”, rekao je Tony Cetinski o novom singlu.
Glavni ‘krivci’ za ‘Mjesečara’ su iznimna autorica Aleksandra Milutinović koja je napravila glazbu i tekst, a Nikša Bratoš odličan aranžman i produkciju. Dugoočekivani singl ‘Mjesečar’ od danas je službeno u radijskom eteru, a jedno je sigurno, ovo ljeto itekako je u znaku Tonyja Cetinskog.
Utorak 11.08. datum je koji već sada možete obilježiti u svojim kalendarima, jer će upravo tada u pulskoj Areni Tony proslaviti dvadeset pet godina svoje uspješne karijere s svojom vjernom publikom. Kako je svima već dobro poznato, Tony Cetinski i Pula vole se javno, a još jedan koncert u prekrasnoj pulskoj Areni za Tonyja je veliki izazov, kojem se neizmjerno veseli. Ipak, ovaj koncert je poseban jer je slavljenički, stoga vjerujemo kako iznenađenja neće izostajati, kako za publiku, tako i za Tonyja. Na spomenutom koncertu Tony će po prvi puta uživo izvesti ‘Mjesečara’, te zajedno sa svojom publikom u pulskoj Areni snimiti video spot.

 

Foto: Promo materijal

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime