TOPUSKO Mladić (19) pijan i bez vozačke bježao policiji pa sletio u kanal

Uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u kanal i udario u betonsku propusnu cijev nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

467
Foto: Ilustracija

Sinoć se na području Topuskog dogodila teška prometna nesreća u kojoj su vozač i maloljetni suvozači prošli s lakšim ozljedama, javlja PU sisačko-moslavačka.

Naime, u četvrtak, 12. studenog, oko 19.25 sati u mjestu Grđani, na području Topuskog, prilikom nadzora prometa, 19- godišnji vozač nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne znakove policije već je ubrzao i nastavio kretanje. Dolaskom do blagog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u kanal i udario u betonsku propusnu cijev nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Izvršenim provjerama je utvrđeno kako je upravljao neregistriranim vozilom, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,15 promila.

U ovoj prometnoj nesreći vozač i 17-godišnji i 14-godišnji putnik su zadobili lakše tjelesne ozljede koje su i okvalificirane u sisačkoj Općoj bolnici. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here