Trijažni šator na ulazu u sisačku bolnicu

Nove mjere prevencije u sisačkoj Općoj bolnici

1165

Ispred Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” Sisak postavljen je trijažni šator zbog prevencije zdravstvenih djelatnika i pacijenata.

U trijažnom šatoru rade liječnik i medicinska sestra koji nakon pregleda i nekoliko postavljenih pitanja, odnosno trijaže razvrstavaju pacijente prema hitnosti i propuštaju u bolnicu na daljnju obradu.

Svi pacijenti koji dolaze u krug Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“Sisak obavezno se moraju javiti u trijažni šator 1. koji se nalazi ispred zgrade ginekologije.

Trijaža u trijažnom šatoru 1. obavlja se u vremenu od 8 do 22 sata, a od 22 do 8 sati, pacijenti se javljaju u hitnu ambulantu u koju su upućeni, gdje će obaviti trijažu i biti pregledani.

Iz Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ mole sve da se pridržavaju mjera zaštite, jer samo pravilno postupanje spriječit će širenje virusa i epidemiju velikih razmjera.

Zbog pojačane kontrole ulaska u bolnicu i očekivanog nastanka gužvi mole pacijente da, ukoliko je moguće, odgode dolazak u bolnicu do prestanka protuepidemijskih mjera.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime