Trojac osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku

1000

Policijska uprava zagrebačka je izvijesrtila kako su policijski službenici ove policijske uprave dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 34-godišnjakom i 25-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Sumnja se da su osumnjičeni sadili, sušili, usitnjavali i vagali marihuanu u namjeri za daljnju preprodaju na širem području Zaprešića u kući. Naime, u četvrtak, 4. srpnja 2019. godine, u poslijepodnevnim satima, policijski službenici su zatekli prvog 25-godišnjaka koji im je predao vrećicu s oko 3 grama marihuane.

Drugi dan, temeljem naloga suda obavljena je pretraga kuće kojim se koriste osumnjičeni i tom prilikom je pronađen improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka i zasađenih 230 stabljika marihuane, a pretragom osobnog automobila kojim se koriste 34-godišnjak i drugi 25-godišnjak pronađena je prozirna vrećica s oko 100 grama kokaina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Izvor i fotografije: PU zagrebačka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here