U kući na području Sesveta pronađeno 13 stabljika i 293,1 grama marihuane te ostala droga

U kući pronađena velika količina droge

492

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga, u svojoj obiteljskoj kući na adresi prebivališta u Sesvetama, a radi daljnje prodaje nabavljalo veće amfetamina te je sadio konoplju tipa droga nakon čega je biljke sušio, usitnjavao i vagao te tako dobivenu drogu dalje preprodavao.

Tako je jučer, 3. kolovoza 2021. u popodnevnim satima obavljena je pretraga obiteljske kuće kojom se koristi osumnjičeni kojom prilikom je pronađeno zasađeno ukupno 13 komada stabljika konoplje tipa droga visine od 30 do 160 cm, ukupno 293,1 grama konoplje tipa droga pakirane u dva različita paketa, ukupno 2,0 grama droge amfetamin pakirane u dvije plastične vrećice te digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge, navode iz policije. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagreb.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime