U prometnoj nesreći kod Rugvice teško stradala jedna osoba

498

Jučer, 28. siječnja 2022. godine oko 6 sati, 21-godišnji državljanin Republike Austrije je upravljao osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka, a kretao se desnom prometnom trakom autoceste A3 u smjeru zapada, izvijestili su jutros iz PU zagrebačke.

Dolaskom do 47km+600 m, nije držao potreban razmak kad se kreće iza drugog vozila tako da ne ugrožava sigurnost prometa. Tom prilikom, u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe, skrenuo je udesno uslijed čega je prednjim dijelom vozila naletio na priključno vozilo koje je vuklo teretno vozilo slavonskobrodskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 65-godišnjak.  Od naleta osobni automobil se nastavio nekontrolirano kretati nakon čega je sletio van kolnika na meki teren i odvodni kanal, pojašnjavaju iz policije.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 43-godišnja putnica, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a lakše je ozlijeđen 45-godišnji putnik, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, oboje su državljani Republike Austrije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime