U Sisku tribina udruge Franak o nezakonitom poslovanju banaka

Tribina će se održati u petak, 3. svibnja 2019. s početkom u 18 sati u prostoru Doma INA Rafinerija nafte Sisak, na adresi Ante Kovačića br. 1, Sisak

246

Aktivisti udruge Franak zbog velikog interesa građana koji su imali ili još uvijek imaju potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak u petak, 3. svibnja održat će tribinu i savjetovanje za građane na temu Presude Visokoga trgovačkog suda Republike Hrvatske u kolektivnoj presudi protiv 8 banaka, te o značenju donesene presude Vrhovnoga suda Republike Hrvatske u slučaju konvertiranih CHF kredita u valutu EUR.

Tribinu će voditi članovi i aktivisti Udruge Franak, Maja Gavran, aktivistica iz Siska i aktivist i saborski zastupnik Goran Aleksić.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Galdovački most zatvoren, gužve na obilaznim pravcima

Cilj tribine je upoznati dužnike u valuti švicarski franak, euro i kunske dužnike s pravima na obeštećenje jer su, ističu iz udruge Franak, i oni oštećeni nezakonitim poslovanjem banaka, te informirati građane o njihovim pravima i mogućnostima obzirom na presudu Visokog trgovačkog suda RH. koju pozivamo sve dužnike u valuti švicarski franak, ali i euro i kunske dužnike jer su i oni oštećeni nezakonitim poslovanjem banaka.

Tribina će se održati u petak, 3. svibnja 2019. s početkom u 18 sati u prostoru Doma INA Rafinerija nafte Sisak, na adresi Ante Kovačića br. 1, Sisak.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here