U teškoj prometnoj nesreći kod Okučana četvero poginulih

Osobe koje su smrtno stradale navodno su se nalazile u teretnom vozilu

860

Jutros oko 3 sata teška prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 kod Okučana u kojoj su poginule četiri osobe, a prema prvim informacijama ima i ozlijeđenih.

Naime, oko 3:12 sati policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3, na sjevernoj strani u blizini Okučana, gdje su i utvrdili kako se na mjestu nesreće prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije.

U tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća te identitet stradalih i ozlijeđenih osoba koje su se navodno nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila.

U 4,10 sati, policija je privremeno zatvorila promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste u smjeru Zagreba. U 5.20 sati zatvoren je promet i na južnoj kolničkoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenim osobama koje su zbrinute u bolnicama u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu. Kako se neslužbeno doznaje riječ je vjerojatno bila o migrantima.

Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom nakon što se dovrši očevid, obavijestili su iz Policijske uprave brodsko-posavske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here