U Zagrebu i okolici poštari ponovno očitavaju potrošnju na plinomjerima

141
02.11.2020., Slavonski Brod - Elektricni cetverocikli tvrtke Ducati Energia nova su prakticna vozila Hrvatske poste. Domet cetverocikla je 60 kilometara, a maksimalna brzina 45 km/h. Prtljazni prostor ima zapreminu 300 L, a nosivost vozila je 150 kilograma. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području Zagreba i okolice, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika Gradske plinare Zagreb.

Iz Hrvatske pošte u ponedjeljak su priopćili kako poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću te općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica, Pušća i Kupljenovo.

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje.

Iz HP-a su zamolili sve korisnike Gradske plinare Zagreb da njihovim poštarima omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i osiguraju ima neometan prilaz.

Zamolili su ih i da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti.

U HP-u napominju kako su ugovorni partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021. godine, navode na svojoj stranici iz Hrvatske pošte.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime