U Zagrebu počinje natjecanje u obaranju ruke – biste li se i vi prijavili?

94

Šestu godinu za redom najbolji svjetski obarači ruke iz Europe, Amerike, Azije i Afrike  nastupit će na Svjetskom kupu u obaranju ruke pod nazivom “Zg Strong”. Natjecanje će se održati u nedjelju, 7. srpnja, na 17. katu zagrebačkog hotela Westin.

Hrvatska je domaćin ovog natjecanja već šestu godinu, a ove godine će uz najbolje hrvatske nastupiti i tristotinjak top natjecatelja iz tridesetak država sa četiri kontinenta.

Boje Hrvatske u najtežoj kategoriji branit će 207 cm visoki i 120 kg teški Josip Poleš iz Sinja te gorostas iz Dugog Sela Viktorio Sović. Obojica su višestruki prvaci Hrvatske u najtežoj kategoriji, a Viktorio je trenutno sedmi na svijetu.

VEZANE VIJESTI
U Sisku kvalifikacije za Europsko baseball prvenstvo

Najbolji hrvatski reprezentativac u kategoriji osoba s invaliditetom te aktualni prvak Europe u kategoriji -70 kg, Luka Drokan najozbiljniji  je kandidat za osvajanje prestižne titule osvajača Svjetskog kupa za osobe s invaliditetom a njegov najozbiljniji konkurent bit će višestruki europski prvak i armenski nacionalni vojni heroj Sargis Stepanyan.

Ljubitelji ovog u svijetu sve popularnijeg sporta s posebnim će zanimanjem pratiti nadmetanja ‘open klasa’ desne ruke u kojoj će se se pobjednici svih težinskih kategorija međusobno boriti za ukupnog pobjednika Svjetskog kupa.

VEZANE VIJESTI
U Sisku kvalifikacije za Europsko baseball prvenstvo

Pobjednik natjecanja osvojit će novčanu nagradu i prestižni pehar pobjednika Svjetskog kupa.

Kvalifikacije i finala svih težinskih kategorija održat će se u nedjelju od 9 do 18 sati u dvorani Opera.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here