Ubio dijete (10), tri žene i dvojicu muškaraca pa izvršio samoubojstvo

3826

Šesterostruki ubojica sa zagrebačke Kajzerice ubio se prilikom uhićenja u Brezovici, potvrdila je jutros zagrebačka policija.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je da je u kući u kojoj se dogodio zločin bila i beba koja je “neozlijeđena i zbrinuta”, dodavši da s te adrese u zadnje vrijeme nije bilo prijava ili razloga za dolazak policije. Jedina “intervencija” zabilježena je 2011. ali se, po Rašićevim riječima, radilo o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim.

Pozivajući se na izjave svjedoka mediji javljaju da su se prije pucnjeva iz kuće čuli ženski krici pa nagađaju da je riječ o ubojstvu iz ljubomore jer je jedna od ubijenih navodno bivša supruga ubojice, prenosi Hina.

VEZANE VIJESTI
FOTO Policija traga za kriminalcem! Jeste li ga vidjeli?

Zločin kakav se ne pamti

Podsjetimo, jučer, 1. kolovoza oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno 10-godišnje dijete. Sumnja se da se radi o ubojstvima vatrenim oružjem, dok se za muškarcem koji se dovodio u svezu s ovim kaznenim djelom intenzivno tragalo.

Još tijekom očevida taj je muškarac lociran na području Brezovice te je prilikom uhićenja, oko 4 sata u noći, počinio samoubojstvo.

VEZANE VIJESTI
VELIKA BUNA Pod utjecajem alkohola naletio na maloljetne pješakinje

Očevid je u tijeku.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here