Ubio dijete (10), tri žene i dvojicu muškaraca pa izvršio samoubojstvo

3833

Šesterostruki ubojica sa zagrebačke Kajzerice ubio se prilikom uhićenja u Brezovici, potvrdila je jutros zagrebačka policija.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je da je u kući u kojoj se dogodio zločin bila i beba koja je “neozlijeđena i zbrinuta”, dodavši da s te adrese u zadnje vrijeme nije bilo prijava ili razloga za dolazak policije. Jedina “intervencija” zabilježena je 2011. ali se, po Rašićevim riječima, radilo o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim.

Pozivajući se na izjave svjedoka mediji javljaju da su se prije pucnjeva iz kuće čuli ženski krici pa nagađaju da je riječ o ubojstvu iz ljubomore jer je jedna od ubijenih navodno bivša supruga ubojice, prenosi Hina.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA 84-godišnjaku uzela više desetaka tisuća kuna, predstavila se kao zaposlenica državnog poduzeća

Zločin kakav se ne pamti

Podsjetimo, jučer, 1. kolovoza oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno 10-godišnje dijete. Sumnja se da se radi o ubojstvima vatrenim oružjem, dok se za muškarcem koji se dovodio u svezu s ovim kaznenim djelom intenzivno tragalo.

Još tijekom očevida taj je muškarac lociran na području Brezovice te je prilikom uhićenja, oko 4 sata u noći, počinio samoubojstvo.

VEZANE VIJESTI
DUGO SELO Bacao novac iz džepova u bijegu od policije

Očevid je u tijeku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here