Učenici OŠ Ludin i volonteri izrađuju štandove, pridružite im se i vi

312

Učenici Osnovne škole Ludina jedan dan školskih praznika iskoristit će volonterskim radom kako bi potaknuli vršnjake na što veći odaziv u programima školskog volontiranja i volontiranja u zajednici.

U sklopu projekta “Školontiranje” članovi Školskog volonterskog kluba Ludinsko srce, Osnovne škole Ludina i lokalnih udruga u 10 sati održat će volontersku akciju u školskom dvorištu u kojoj će volonteri, učenici, roditelji, nastavnici i djelatnici udruga izraditi promotivne štandove za potrebe škole i cijele zajednice. Cilj ove akcije je aktivirati mlade, te potaknuti međugeneracijsku suradnju, ali i pružiti mogućnost usvajanja novih znanja i vještina.

VEZANE VIJESTI
Međunarodni dan Crvenog križa obilježen i u Petrinji

Akcije projekta “Školontiranje” u partnerstvu s odgojno-obrazovnim ustanovama provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje. Cilj ovih akcija jeste doprinijeti razvoju lokalne zajednice i međusobno povezivanje javnog, civilnog i poslovnog sektora, ali i uključivanje što većeg broja djece i mladih u organizirano provođenje slobodnog vremena za vrijeme praznika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here