UČITELJICI KOJA JE ZAVELA UČENIKA (15) 2,5 GODINE ZATVORA

2154

Učiteljici (37) koja je zavela i seksualno iskoristila učenika (15) sud je odredio 32 mjeseca zatvora.

Jill Meldrum Jones udana je majka dvoje djece koja je bila u tajnoj vezi sa svojim 15-godišnjim učenikom. Jill je dugo bila zaljubljena u maloljetnika, što mu je odlučila i pokazati na učeničkom putovanju. Čim su ušli u autobus sjela je kraj njega i unatoč prisutnosti ostalih učenika, izvela neprimjerene seksualne radnje nad učenikom.

“Najprije je oralno zadovoljila učenika, potom ga poticala da na isti način on zadovolji nju. Sljedeći dan proveli su zajedno i na večernjoj šetnji ponovili istu seksualnu radnju nekoliko puta. Na povratku s putovanja osumnjičena je, ovaj put u avionu, ponovno oralno zadovoljila učenika u prisutnosti ostalih putnika”, rekla je odvjetnica.

Sudu su proslijeđene i lascivne poruke koje je učiteljica slala učeniku:

“Gotovo je nemoguće povjerovati da je netko vašeg društvenog statusa i obrazovanja sposoban učiniti ovakvo što! Seksualno iskorištavanje maloljetnika nije se dogodilo jednom, već se nastavilo kroz određeni vremenski period i nakon što ste se vratili s putovanja. Trebali ste biti tamo kako bi čuvali, a ne iskorištavali učenike. Jasno mi je da i Vi i vaša obitelj trenutno proživljavate teške trenutke, ali moram Vas osuditi temeljem dokaza.”

Sudac je Jill osudio na 2 godine i 8 mjeseci zatvora.

Za ovu ‘aferu’ ne bi se saznalo da se dječak nije pohvalio prijateljima koji su to onda proširili školom. Naposljetku je priča došla i do policije koja je odlučila dublje istražiti slučaj.

Šokirani saznanjem priveli su učiteljicu koja je dotad bezbrižno živjela u naizgled sretnom braku. Obitelj i prijatelji ne mogu vjerovati da je uspješna majka dvoje djece (sin 12, kćer 7 godina) bila sposobna takvo što učiniti. Majka dječaka također je zgrožena svime što joj je sin ispričao.

Maloljetnik žali za svime i ide na razgovore kod psihologa radi depresije:

“Osjećam se grozno. Ne želim nikuda ići niti se sa kime družiti. Gdje god se pojavim prepoznaju me. Povukao sam se u sebe, ne želim izlaziti iz kuće, život mi se pretvorio u pakao.”

Jill je također dijagnosticirana depresija, a na neki način jedva čeka odsluženje kazne kako bi pobjegla od javnosti.

woman1

Foto: timelinesuit.info

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here