Povrijeđena žena iz Detroita na krajnje se bizaran način odlučila osvetiti bivšem dečku, 51-godišnjem Jamesu Robinsonu ‘nahuškavši’ na njega – vjeverice!

Iako se isprva čini kao bezazlena šala bivše djevojke, ova osveta je sve samo ne bezazlena jer se radi o trenerici životinja u cirkusu, koja je u svome poslu očigledno i više nego dobra!

Naime, prilikom učestalih napada vjeverica James je izgubio dva nožna prsta i jedan testis!

“Nije mi bilo jasno zašto od svih susjeda vjeverice toliko često napadaju baš mene, sve dok tijekom posljednjeg napada niže na ulici nisam vidio svoju bivšu kako ‘navija’ za njih i daje im naredbe! Bio sam u strahu za svoj život i sve sam prijavio policiji!” ispričao je nesretnik.

Nakon što su zaprimili neobičnu prijavu, djelatnici policije najprije su mislili kako je riječ o šali, no ipak su morali postupiti po dužnosti i posjetiti trenericu životinja, 45-godišnju Janice Smith. Ono što su vidjeli u njenom stanu šokiralo ih je. Janice je zaista imala kaveze pune vjeverica te lutku za vježbanje s likom bivšeg dečka!

Odmah je sve priznala, no njeni odvjetnici sada tvrde kako nije bila ‘ubrojiva’ za vrijeme počinjenja kaznenih djela.

Ukoliko je ipak osude čeka je 65 godina zatvora radi korištenja životinja za napad s namjerom ubojstva s predumišljajem.

Foto: youtube screenshot

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime