Upali mu u dom pa pronašli velike količine oružja

Priveden zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

317
PU sisačko - moslavačka

Zbog počinjenih kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, policijski su službenici proveli kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom i 49-godišnjakom s područja Jasenovca, obavijestili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U sklopu istraživanja od 52-godišnjaka je oduzeta vojnička puška koju je nedozvoljeno posjedovao, dok je od 49-godišnjaka oduzeta vojnička puška i 80 komada raznog streljiva. Temeljem naloga suda, na području Jasenovca, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 49-godišnjaka te je pronađen i oduzet pištolj, dva streljiva i razni dijelovi oružja.

Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 49-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 52-godišnjak zbog počinjenih kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dodali su iz policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime