Utopila se spašavajući djecu

2470

Očevid je završen, policija i dalje intenzivno traga za srpskim državljaninom koji je upravljao kombijem prepunim migranata, a iz minute u minutu pratimo razvoj situacije u Slatini Pokupskoj gdje se od sinoć traga za krijumčarem.

Policija je i ovoga puta pokazala iznimnu humanost u pristupu pri spašavanju migranata, a vozač kombija je iskoristio priliku i uputio se između rijeke Kupe i miniranog područja u bijeg.

Podsjetimo, muškarac u kombiju njemačkih registracija je tijekom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija na glinskom području zanemario policijsku signalizaciju te ubrzao zbog čega je sletio u Kupu. Policija je naknadno iz kombija izvukla 11 migranata, a muškarac je bijegu.

VEZANE VIJESTI
Kod Cerovskog Vrha uhvaćen 51-godišnji krijumčar migranata

Policijska uprava Sisačko-moslavačka novinarima je na mjestu nesreće na izvanrednoj konferenciji priopćila kako je u akciji spašavanja preminula jedna žena. U kombiju su bila i djeca, odrasli te nemoćni.

Navodno su suprug i preminula žena u trenutku slijetanja u Kupu pokušali pomoći djeci i nemoćnima da izađu iz kombija, što se, naknadno pokazalo, kobno za ženu koja je kasnije tijekom pružanja liječničke pomoći na mjestu događaja preminula.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here