Utopila se spašavajući djecu

2496

Očevid je završen, policija i dalje intenzivno traga za srpskim državljaninom koji je upravljao kombijem prepunim migranata, a iz minute u minutu pratimo razvoj situacije u Slatini Pokupskoj gdje se od sinoć traga za krijumčarem.

Policija je i ovoga puta pokazala iznimnu humanost u pristupu pri spašavanju migranata, a vozač kombija je iskoristio priliku i uputio se između rijeke Kupe i miniranog područja u bijeg.

Podsjetimo, muškarac u kombiju njemačkih registracija je tijekom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija na glinskom području zanemario policijsku signalizaciju te ubrzao zbog čega je sletio u Kupu. Policija je naknadno iz kombija izvukla 11 migranata, a muškarac je bijegu.

VEZANE VIJESTI
Nestalo šestero migranata u prevrtanju čamca na Dunavu

Policijska uprava Sisačko-moslavačka novinarima je na mjestu nesreće na izvanrednoj konferenciji priopćila kako je u akciji spašavanja preminula jedna žena. U kombiju su bila i djeca, odrasli te nemoćni.

Navodno su suprug i preminula žena u trenutku slijetanja u Kupu pokušali pomoći djeci i nemoćnima da izađu iz kombija, što se, naknadno pokazalo, kobno za ženu koja je kasnije tijekom pružanja liječničke pomoći na mjestu događaja preminula.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here