Vatrogascima Društvenog doma u Rakitovcu kroz dva mjeseca stižu nove prostorije

64

U Rakitovcu su počeli radovi na uređenju Vatrogasnog doma, a riječ je o inicijativi novog Mjesnog odbora Rakitovec. U potrebu za uređenjem doma uvjerio se i gradonačelnik Krešimir Ačkar kojem su članovi odbora pokazali prostorije do kojih se ne može pristupiti. Vrijednost radova iznosi 253 tisuće, a planirani svršetak je za oko dva mjeseca.

-Uređuju se prostorije i potkrovlje kojem se do sada nije moglo pristupiti, a potrebu za ovim uređenjem iskazao je sam Mjesni odbor, koji ovom prilikom moram pohvaliti na njihovoj mladoj energiji i entuzijazmu. Odobrili smo njihov zahtjev kako bi ovaj prostor u potpunosti dobio svoj sadržaj, poručio je Ačkar.

Uređenjem društvenog doma dobit će se na kvaliteti prostora što će ujedno utjecati i na bolji rad onih koji dom koriste. Trenutno društveni dom koristi čak 35 dobrovoljnih vatrogasaca, a njih 15 osposobljeno je za  intervencije.

Predsjednik Mjesnod odbora Rakitovec, Jurica Kompes, kazao je da mu je drago što Grad osluškuje potrebe mještana, a osim toga, ukazuje na volju za suradnjom.

-Hvala gradonačelniku Ačkaru i Gradu što su prepoznali naše potrebe i što ćemo konačno sada imati lijepo uređene prostorije. Imat ćemo prostor za sastanke, izložit ćemo i pehare i medalje DVD-a koje smo osvajali na natjecanjima, biti će tu mala kuhinja i sanitarni čvor, govori Kompes.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime