VEČERA ZA 5 Petrinjka Marija tradicionalnim menijem prešla u vodstvo

2869
RTL Play

U sinoćnjoj epizodi emisije “Večera za 5 na selu” svoje kulinarsko umijeće pokazala je 39-godišnja Marija Barukčić iz Petrinje.

Marija se već okušala pred kamerama u emisiji “Ljubav je na selu”, a sada je gledateljima pokazala i kakva je domaćica.

RTL Play

Rado kuha za obitelj i prijatelje, a voli jednostavnu i tradicionalnu kuhinju. Ovom prilikom, pohvalila se i svojim domaćim likerima od dunje, brusnice i višnje. Zadovoljna je životom u manjem gradu jer voli vrtlarenje, a u metropoli ne bi mogla imati svoj vrt i cvjetnjak. Za sebe kaže da je vesela osoba, a u životu su joj najvrednije vjera i ljubav.

RTL Play

Marija je svoje goste dočekala u narodnoj nošnji svoga rodnog kraja te ih ponudila domaćim likerom. Za predjelo je poslužila popečke od krumpira s domaćim bosanskim kobasicama, špekom i sirom. Za glavno jelo poslužila je pečenje s mlincima koje je sama zamijesila, a kokoši sama uzgojila. Za deset je poslužila hurmašice.

RTL Play

Sonja je bila oduševljena što je Marija sama zamijesila mlince, a cijelu večeru ocijenila je s 8. Katarina je Mariji dala ocjenu 7 jer smatra da je glavno jelo bilo jednostavno i nešto što svi spremaju kod kuće. Petar je bio oduševljen kobasicama iz predjela te je večeru ocijenio s 8. Mariji Pušić zamjerile su se preslatke hurmašice pa je večeru također ocijenila s 8.

Marija je tako ostvarila 31 bod i preotela vodstvo od Petra. Hoće li joj to biti dovoljno za pobjedu?

RTL Play

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime