VELIKA GORICA Kod recidivista pronađena lažna policijska značka i amfetamin

400

Zagrebački policajci prijavili su 30-godišnjeg prometnog recidivista kod kojeg su pronašli krivotvorenu policijsku značku i 0,3 grama amfetamina.

Recidivist je zaustavljen jučer prilikom kontrole prometa na velikogoričkom Trgu kralja Petra Krešimira IV., za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od ožujka do rujna 2020. godine, radi ranijie počinjenih prekršaja. Policajci su utvrdili da se radi o recidivistu koji unazad tri godine ima više od šest pravomoćnih presuda za isti prometni prekršaj.

VEZANE VIJESTI
100 milijuna kuna za regionalni centar kompetentnosti

Nakon što je uhićen, policajci su kod 30-godišnjaka pronašli kožni etui u kojem se nalazila lažna policijska značka i službena iskaznica nalik na policijsku, za koje se sumnja da ih je koristio kao prave. Uz to, u BMW-u osumnjičenog pronađena je i metalna kutijica sa 0,34 grama amfetamina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, a prekršajna prijava za posjedovanje droge će biti dostavljena Prekršajnom odjelu Općinskog sudu u Velikoj Gorici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here