VELIKA GORICA: Pojačan nadzor policije na ‘kritičnim mjestima’

U dane od 01.02. do 03.02.2019. godine provest će se Preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

835

U dane od 01.02. do 03.02.2019. godine (od petka do ponedjeljka), tijekom noćnih sati od 20.00 do 04.00 sata, provest će se Preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu. Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača, odnosno neupravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanje brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i nekorištenje za vrijeme upravljanja vozilom mobilnog uređaja, jer nepoštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime