Velika Gorica predstavila svoju zadrugu na Danu učeničkih zadruga

349

Dan učeničkih zadruga Zagrebačke županije održao se danas u Svetoj Nedelji. Manifestaciji su nazočili Darinka Balen, tajnica Podružnice učeničkih zadruga, zamjenik župana zagrebačke županije Ervin Kolarec te zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Gabrijel Deak.

“Naši mladi sugrađani će i dalje imati podršku Zagrebačke županije i vjerujem da će ovakve aktivnosti dati dodatni doprinos županiji. Možemo se pohvaliti svojom brigom o mladima i djeci te smo kao takvi i prepoznati.”, rekao je Ervin Kolarec.

Događaj je započeo obilaskom 20 učeničkih zadruga koje su izložile svoje proizvode na prodajnoj izložbi. Velika Gorica je također imala svog predstavnika, a to je zadruga pod nazivom VG Izazov koja broji tridesetak aktivnih članova.

“Postojimo otprilike 15 godina i redovito dolazimo na sve susrete, natjecanja i smotre koje organizira Zagrebačka županija. Možemo reći kako smo veoma zadovoljni jer nam županija omogućava da svake godine jednom otputujemo i izvan granica domovine. Osim toga, imamo i županijska druženja.”, poručila je Kristina Majdak iz Centra za odgoj i obrazovanje Velike Gorice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime