VELIKA GORICA Tečajevi krojenja, šivanja, heklanja i make-up radionica

780
Pixabay

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica kreće s raznim tečajevima i radionicama za građane.

Jedan od tečajeva je tečaj šivanja i krojenja za osobe starije od 15 godina gdje će građani imati priliku upisati osnovni ili napredni tečaj. Osnovni tečaj obuhvaća uvod u osnove krojenja i šivanja, tehnike rukovanja šivaćim priborom i strojem, šivanje jednostavnih stvari (zavjese, jastučnice, stolnjaci), prepravke odjevnih predmeta i sl. Napredni tečaj je namijenjen onima koji imaju osnovno znanje. Podrazumijeva krojenje i šivanje složenijih odjevnih predmeta. Pristup je individualan te svaki polaznik ili polaznica kroz praktični rad savladava tehniku krojenja i šivanja željenog odjevnog predmeta.

POUVG organizira i radionicu heklanja koju također nudi u osnovnom i naprednom programu. Radionica će se odvijati kroz 14 nastavnih sati u 7 termina.

Učilište je za građane organiziralo i make-up radionicu. Edukacija obuhvaća osnove šminkanja, a odvijat će se u malim grupama. Radionica je namijenjena ženama i muškarcima, a najniža dobna granica polaznika je 16 godina. Pribor za rad je osiguran. Osim osnovnih tehnika šminkanja, polaznici će moći naučiti kako pravilno njegovati svoju kožu, kako odabrati pravu nijansu pudera, rumenila ili ruža, kako prikriti svoje nedostatke, a naglasiti svoje adute i dr.

Upisi na tečajeve i radionice su u tijeku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here