VELIKA MLAKA Javna dražba MUP-ovih rabljenih vozila s početnim cijenama već od par stotina kuna

U ponudi je više od 140 vozila

601
Foto: Autoplin Cepelin

U subotu, 4. prosinca, bit će održana javna dražba u prostoru obrta CEPELIN na lokaciji Pavlinska ulica 5 u Velikoj Mlaki. Licitacija MUP-ovih rabljenih vozila počet će u subotu u 10 sati, a sva vozila mogu se pregledati i ranije, odnosno u četvrtak i petak, 2. i 3. prosinca od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića bb, Velika Mlaka.

Obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u četiri skupine.

Foto: Autoplin Cepelin

-Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana za to vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu, poručuju iz CEPELIN-a te dodaju kako je nošenje maski obavezno.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda 2. i  3. prosinca od 9 do 13 sati, na lokaciji Pavlinska 1, Velika Mlaka, na blagajni.

Jamčevine se mogu uplatiti i putem virmana (uplata mora biti provedena najkasnije 3. 12. 2021. do 12.00 sati) na račun CEPELIN vl. Anamarija Matić, Zagrebačka banka, IBAN HR7123600001100942496  za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaća za više vozila potrebno je brojeve odvojiti minusom.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kn. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na mjestu plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (do 8.12.2021.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine.

Foto: Autoplin Cepelin

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se obavlja po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Za izlicitirana vozila uplate se vrše od 6.12.2021.(ponedjeljak) do 8.12.2021. (srijeda), od 9 do 14 sati, na blagajni obrta CEPELIN vl. Anamarija Matić, Velikopoljska 2a, 10 010 Veliko Polje.
Izlazni račun izdaje se isključivo na ime fizičke/pravne osobe koja je vozilo izlicitirala. Ako se uplaćeno vozilo ne preuzme u roku od 7 dana nakon licitacije, naplaćuje se ležarina od 50 kn za svaki naredni dan.

Povrat jamčevine uplaćene u gotovini za osobe koje nisu izlicitirale niti jedno vozilo, a sva vozila za koje je uplaćena jamčevina su prodana, vrši se isključivo odmah nakon Javne dražbe, a osobama koje su uplatile virmanom povrat sredstava obavit će se u roku od 10 dana uz dostavu broja računa uplatitelja. Sve niže navedene početne cijene u tablici izražene su u kunama.

Za dodatno potrebne informacije obratite se možete na mobitel 0997081002  ili e-poštom na [email protected].

A više o svemu možete pogledati i na sljedećem linku.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime