Iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica za svoje su sugrađane u veljači pripremili mnoštvo tečajeva, predavanja, radionica za odrasle i mališane, kino projekcija, kazališnih predstava, izložbi, ali i program povodom Valentinova ;)

OBRAZOVANJE

 • DRŽAVNA MATURA

-u tijeku su pripreme za državnu maturu. Predavanja iz matematike za B razinu već su započele (no i dalje se možete prijaviti), a predavanja za hrvatski jezik počinju 5. veljače. Predavači su profesori sa zavidnim referencama i iskustvom, a popis predmeta, kao i cijenu “paketa” možete pronaći u tablici niže.

TERMIN održavanja priprema odabireš sam:
• subotom ujutro 4 sata u komadu
 utorkom i četvrtkom po 2 sata u večernjem terminu

Upisati se možete svakog radnog dana od 8 – 16 sati u Odjelu za obrazovanje, II. kat (Zagrebačka 37).Za prijave i upite možete kontaktirati mailom na obrazovanje@pouvg.hr ili pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419.

 • TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Upisi počinju u ponedjeljak 4. veljače, a traju do petka 8. veljače.

Tečajevi stranih jezika prilagođeni su uzrastu, znanju i potrebama polaznika, a nastava je organizirana u predškolskim, đačkim, omladinskim i grupama za odrasle polaznike.

Nastava se temelji na najsuvremenijim metodama učenja jezika i iskustvima profesora, koja su stekli polazeći seminare i stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Također dugogodišnje i kontinuirano POU surađuje s Britanskim konzulatom, Hrvatskim udruženjem profesora engleskog jezika te Goethe institutom.

VEZANE VIJESTI
U POU Velika Gorica od sada ćete moći plaćati karticom!

Kvaliteta nastave ostvaruje se ugodnom razrednom atmosferom i radom u malim grupama. Uče se vještine pisanja, čitanja, slušanja i usmenog komuniciranja.

VERIFICIRANI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika na četiri razine znanja: A1, A2, B1 i B2, za polaznike starije od 15 godina.

Po uspješnom završetku programa izdaje se Svjedodžba o poznavanju stranog jezika koja ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

 • Klasični verificirani tečajevi
 • Intenzivni tečajevi
 • Individualni tečajevi

NEVERIFICIRANI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Programi obuhvaćaju učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, turskog, kineskog, švedskog, portugalskog, češkog, mađarskog, ukrajinskog, bugarskog i makedonskog jezika.

PROGRAMI ZA DJECU I MLADE

 • Tečaj stranog jezika – pripremni, đački, omladinski
 • Tečaj stranog jezika za predškolce

PROGRAMI ZA ODRASLE

 • Tečaj stranog jezika
 • Individualni tečajevi
 • Konverzacijski tečaj
 • Ubrzani tečaj stranog jezika
 • Tečaj njemačkog jezika za njegovatelje i medicinsko osoblje
 • Tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika za umirovljenike
 • Hrvatski za strance

 

RADIONICE I TEČAJEVI ZA ODRASLE

POUVG organizira razne tečajeve krojenja i šivanja, heklanja, učenja sviranja gitare te tečajeva zdrave prehrane, o kojima više možete pročitati ovdje.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

Niste zaposleni ili jednostavno razmišljate o promjeni zanimanja? Želite se prekvalificirati za posao za kojim postoji velika potražnja na tržištu rada?

VEZANE VIJESTI
Naučite brzo čitati i pamtiti uz tečaj POU Velika Gorica

Prijavite se za programe osposobljavanja i usavršavanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Po uspješnom završetku programa izdaje se Uvjerenje o osposobljenosti koje ima status javne isprave i može se upisati u e-radnu knjižicu.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

RADIONICE ZA DJECU

 

U tijeku su i kreativne radionice za djecu, a dijete može odabrati između škole crtanja, “ludog labosa”, može postati lovac/kinja na dinosaure, pohađati tečaj robotike ili gitare, ekološku radionicu, dramsku ili se okušati u novinarskom poslu.

Radionice za djecu namijenjene su dječjem uzrastu 6+. Program je koncipiran na način da potiče izražavanje dječje kreativnosti, zaključivanje, kritičko razmišljanje, iznošenje opažanja te da doprinosi razvijanju talenta.

INFO I PRIJAVE:

tel. 01 6259 806
mob. 098 316 419
e-mail: obrazovanje@pouvg.hr

KINO

U kinu POU Velika Gorica ovog mjeseca možete birati između povijesnih drama, komedija, trilera, akcijskih i animiranih filmova, a raspored filmova i prikazivanja možete pronaći ovdje.

KAZALIŠTE

POU Velika Gorica za djecu organizira program „Nedjeljom u 5″, a odrasloj publici svaki mjesec barem jednom ponudi zanimljiv kazališni komad. U veljači nas očekuje bogat kazališni program o kojem više možete pronaći ovdje.

PS- Još ne znate kamo za Valentinovo? Imamo ideju! Voljenu osobu možete iznenaditi nečim nesvakodnevnim – iznimnom cabaretskom predstavom “Noćas ću…” romantičnog ugođaja. Predstava će se održati u srijedu 13. veljače u Dvorani Galženica, a ulaznice se mogu kupiti od 3. veljače na info pultu Učilišta te na dan koncerta u Domu kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

VEZANE VIJESTI
Otvorena izložba ratnih crteža „Crveno i crno“

PREDAVANJA

Ovog mjeseca u POUVG nas očekuje nekoliko predavanja, od kojih izdvajamo predavanje kolumnista Brune Šimleše povodom predstavljanja devete knjige “Istine i laži o ljubavi”.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira zakon privlačnosti? – neka su od pitanja na koja će poznati sociolog pokušati dati odgovor u utorak 19. veljače u Vijećnici POUVG.

NOVOST

Novost u POUVG su darovne kartice za filmske projekcije ili kazališne predstave!

Darovne kartice sjajan su poklon kojim možete iznenaditi svoje najdraže povodom Dana zaljubljenih :) . Možete ih kupiti na info pultu u vrijednosti od 100 ili 200 kuna za filmove koji se prikazuju u Kinu Gorica ili u vrijednosti od 100, 200, 300 ili 400 kuna za kazališne predstave. Više pročitajte ovdje.

NAGRADE

Kako biste uvijek bili informirani o najnovijim događanjima u POU Velika Gorica posjetite njihovu službenu facebook stranicu (putem koje POUVG često nagrađuje svoje korisnike :) )

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here