VIDEO – Davor Nađi: “Jedini sam kandidat koji je jasno rekao da bih ukinuo prirez…”

234

U našoj emisiji “Kandidatura” ugostili smo još jednog kandidata, riječ je o predsjedniku stranke Fokus, gospodin Davor Nađi krenuo je u utrku za gradonačelnika grada Zagreba.

Gospodin Nađi naglašava kako je jedini kandidat koji jasno govori kako bi smanjio prireze, “Jedini sam kandidat koji je jasno rekao kako bih ukinuo prirez, pored toga bih smanjio komunalnu naknadu, prvenstveno poduzetnicima početnicima i malim obrtnicima, ali isto tako i za investicije bi smanjio komunalni doprinos.”, kazao je te se nadovezao kako bi se pozabavio restrukturiranjem gradskih uprava i gradskih poduzeća prvenstveno.

Također tema zbrinjavanja otpada pa tako istim i ušteda energije jedna je od ideja gospodina Nađija, naime kazao nam je kako će, ako postane gradonačelnik, raditi na tome da se otpad koristi kao energija jer trenutna toplana u Zagrebu koristi fosilna goriva, a ovako bi se umjesto tih goriva koristio otpad.

Neke od benefita, koje trenutno imaju građani grada Zagreba izmijenio bi ili ukinuo kao npr. program majke odgajateljice; “To je po meni jedan program koji jednostavno isključuje ljude s tržišta rada.”, kazao nam je g.Nađi te dodao kako bi za one koji su trenutno u programu, osigurao pretkvalifikacije kako bi mogli lakše pronaći posao, a više o tome kao i ostalim temama možete pogledati u našoj emisiji koju vam ovdje u cijelosti donosimo.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime