VIDEO/FOTO Čekali migrante, dočekali zalazak

2655

Uslijed učestalih dojava mještana o migrantima koji prelaze most na rijeci Kupi u potrazi za boljim životom, naša ekipa opremila se foto i video opremom odlučivši  noć provesti upravo uz most koji se našao na putu navodno popularne migrantske rute.

Naime, kako smo ranije izvijestili, u Pokupsko je jučer ušla veća skupina migranata na što su upozorili građani. Dogodilo se to tek desetak dana nakon što se na Kupi odigrala akcijska potjera za krijumčarem migranata o čemu smo također revno izvještavali. Mještani svjedoče kako često viđaju migrante kako prelaze most kod kojeg ih čeka prijevoz i odvozi “dalje”. Raspodijelili smo se u više ekipa i -čekali.

VEZANE VIJESTI
Petrinjski HDZ-ovci odgovorili na prozivke gradonačelnika

Naša ekipa hladnu noć provela je na točkama navodne migrantske rute ne bi li zabilježila njihov prelazak, no nismo ih “dočekali”. Zabilježili smo “samo” noćnu ljepotu prirode koju smo odlučili podijeliti s vama… da ne ispadne da smo se smrzavali bez veze :)

PS- Imamo i timelapse. Kao što vidite traje samo 3 sekunde… nakon toga nam se zamaglila leća objektiva… to smo, naravno, skužili tek pred jutro :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here